Snabba webbplatser med optimerad WordPress

25 juli 2022

Att en webbplats måste vara snabb vet nog redan många hur viktigt det är. För den som inte vet så berättar vi mer och tipsar er att göra något åt hastigheten på er webbplats redan idag.

Man kostar på massor med pengar på sökmotoroptimering på sin webbplats för att komma så högt upp som möjligt på Google, och samtidigt har man en webbplats som inte håller måttet med hastigheten. Detta blir både kostsamt nu och på lång sikt.

Det tar ungefär 3 sekunder för att fånga en besökares uppmärksamhet och få den att stanna kvar på sin webbplats. Idag är vi mer på resande fot och söker snabb information med mobilerna. Har man då en webbplats med lång ladd-tid och som inte kanske laddat färdigt förrän efter 4 sekunder, då har troligen redan besökaren kanske lämnat och gått vidare i träfflistan på Google.

Vi använder den absolut senaste tekniken av WordPress och WooCommerce optimerade servrar med Google Cloud teknologi som genererar extremt snabba webbplatser med WordPress. Vi snackar top of the line hastighet!

Hör med oss om ni är ute efter snabba webbplatser med optimerad WordPress, som även är stabila och med hög säkerhet som genererar höga placeringar på träfflistorna efter bra SEO förutsättningar.

Fler inlägg

Visa alla inlägg