logotyp
Uppdrag
Sökmotoroptimering
Vill ditt företag locka till sig kunder vid exakt rätt tidpunkt? Vi är SEO-specialister och hjälper er att fixa kunden och glida förbi konkurrenterna med topplaceringar på Google.
Sökordsanalys
När vi tagit fram er verksamhets viktigaste sökord för er produkt eller tjänst som kunderna kan använda sig av. Då vet vi även bättre vilken målgrupp vi ska rikta in oss på.
Resultat
Snart efter sökningar med era sökord kommer ni hamna i toppen på Google. Med fler besökare till hemsidan, ökad försäljning och minskad oro finns enbart ett par knapptryck bort.
Om OOW

E-handel

E-handel med WooCommerce och WordPress som grund och med en väl utarbetad webbdesign tar vi er målgrupp närmare ett köp i er webbutik. Betallösning med Swish, PayPal eller Klarna är helt fritt upp till dig att välja det som passar er bäst.

E-handel med WooCommerce

När vi designar och bygger din E-handel använder vi WordPress och WooCommerce. Givetvis ger vi dig en utbildning i e-handel efter lansering där vi enkelt går igenom hur du lägger till nya produkter, lägger till bilder och skapar nya kategorier och mycket mer.
1
Samtal
Via antingen telefon, skype eller covid-19 anpassat möte går vi igenom vad ni har för tankar om er nya webbplats. Vi är lyhörda och ställer frågor för att få en helhetsbild av exakt vad ni vill åstadkomma.
2
Förslag på webbdesign
Med vårt möte som grund formas en idé om er nya hemsida. Förståelsen om din verksamhets behov och målgrupp blir tillsammans med dina önskemål utgångspunkten när vi börjar arbeta med din webbdesign. Vi går igenom webbdesignen tillsammans och reder ut olika frågetecken som uppstår för att minimera oklarheter längre fram i projektet.
3
Vidareutveckling
Efter att webbdesignen har blivit godkänd startar arbetet i WooCommerce. Ni får självklart vara involverade i projektet och lämna feedback. Eller så tar vi hand om allt, det bestämmer ni.
4
Kontroll & uppladdning
Allting fungerar och det ser bra ut. Nu lanserar vi din nya hemsida.
Kontrollista
Klarna
Kortbetalning
PayPal
Swish
Snabbt webbhotell
Virusskydd
Spamskydd
Teknisk support
Social delning
Webbstatistik
Orderhantering
Nyhetsbrev
Rabattkoder
Sidor
Förstasida
Blogg
Användarvillkor
Integritetspolicy
Produktkategorier
Enskilda produktsidor
Varukorg
Kassa/betalning
oow logga vit
OOW Webbyrå är en modern webbyrå i Skövde som designar och skapar hemsidor i WordPress åt både små och stora företag. Vi uppskattas av våra kunder för det stora engagemang och det där lilla extra som gör oss unika mot våra konkurrenter.
pencilcogcartlaptop-phonemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram