logotyp
Uppdrag
Sökmotoroptimering
Vill ditt företag locka till sig kunder vid exakt rätt tidpunkt? Vi är SEO-specialister och hjälper er att fixa kunden och glida förbi konkurrenterna med topplaceringar på Google.
Sökordsanalys
När vi tagit fram er verksamhets viktigaste sökord för er produkt eller tjänst som kunderna kan använda sig av. Då vet vi även bättre vilken målgrupp vi ska rikta in oss på.
Resultat
Snart efter sökningar med era sökord kommer ni hamna i toppen på Google. Med fler besökare till hemsidan, ökad försäljning och minskad oro finns enbart ett par knapptryck bort.
Om OOW

Är ni redo?

En digital närvaro som sticker ut är slutmålet på en strategisk integrering för att öka synlighet, försäljning och trafik för din verksamhet på nätet. Med våra behovs- och målanalyser av ditt företag kan vi bygga ditt varumärke starkare än någonsin för nya möjligheter.

Beskrivning

1
Nulägesrapport
Vi kör igång med ett möte för att få fram en nulägesrapport av er verksamhet. Vi tar tillsammans fram målgrupper, verksamhetsmål och får fram projektets utmaningar och slutmål. Vi finns alltid tillgängliga för frågor under hela projektets framfart.
2
Marknadsrapport
Vi tar fram en marknadsrapport för att verkligen få en helhetsbild över er verksamhet och målgrupper. Allt detta för att kunna göra en så bra sökoptimering som möjligt för just er verksamhet.
3
Digital strategi
Vi tar fram idéer och tydliga mål att jobba efter. När en digital strategi är satt med mätbara resultat kan vi börja jobba på allvar.
4
Marknadsföring
Efter planen vi tagit fram tillsammans för er digitala strategi gör vi nu vad som krävs för att få trafik från era målgrupper till er hemsida. Hur allt detta görs varierar från kund till kund. Men ett som är säkert är att vi bland annat använder SEO, marknadsföring, Google Analytics, Google AdWords.
5
Optimering
När statistiken för er hemsida börjar trilla in kan vi börja optimera och justera olika parametrar för att ytterligare driva väsentlig trafik till hemsidan. Vi ser hur besökarna beter sig på din hemsida och kan nu gör a/b testning, prova olika texter och rubriker för att se hur detta gör skillnad.
adddesign hero
oow logga vit
OOW Webbyrå är en modern webbyrå i Skövde som designar och skapar hemsidor i WordPress åt både små och stora företag. Vi uppskattas av våra kunder för det stora engagemang och det där lilla extra som gör oss unika mot våra konkurrenter.
pencilcogcartlaptop-phonemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram