Hemsida

Saknar ditt företag en hemsida eller är det kanske dags för en ny? Kontakta OOW för en kostnadsfri webbplatsdesign.

idlock mockup

Vår webbmodell

Med vår gedigna erfarenhet inom hemsidor har vi arbetat fram en väl beprövad modell som vi tillsammans med er checkar av bit för bit för att klara av alla delmål efter utsatt tid och budget. Det är självklart roligt med engagerade kunder som är med hela vägen i processen. Men känner ni att ni bara vill släppa allt ansvar och ta ett steg tillbaka tills allt blir klart går det också jättebra.

1. Det börjar med ett möte
Allt kan starta med ett möte där vi får chansen att berätta mer om oss och vi får lära känna er som kund. Vi är extremt lyhörda och hör vad ni efterfrågar för hemsida samt ställer de rätta frågorna.
2. Förslag på webbdesign
Efter vårt första möte tar arbetet fart med webbplatsdesignen när vi vet mer om er verksamhet, målgrupp och ert syfte med satsningen på ny hemsida. När väl webbplatsdesignen är klar går vi igenom den tillsammans för att se vad som är bra och vad som behöver förbättras.
3. Webbdesign och utveckling
Efter att webbdesignen har blivit godkänd startar arbetet i WordPress. Ni får självklart vara involverade i projektet och lämna feedback. Eller så tar vi hand om allt, det bestämmer ni.
4. Uppladdning
Allting fungerar och det ser bra ut. Nu lanserar vi din nya webbsida.

WordPress hemsida

Ett CMS i världsklass
I våra webbprojekt använder vi WordPress för att bygga hemsidor. Det är världens mest använda publiceringsverktyg som redan från börjanhar bra prestanda, god säkerhet, fin sökmotoroptimering, modern webbdesign och användarvänlighet. WordPress är mycket omtyckt av sökmotorn Google, så vill man hamna högt upp i sökresultaten är det smart att välja detta CMS.
WooCommerce E-handel
Vi använder WordPress och WooCommerce när vi designar och bygger din hemsida med E-handel. E-handeln skräddarsys efter dina behov och designas för att tala till din målgrupp. Säkra betalningar med Klarna, kreditkort, Swish eller PayPal integreras efter önskemål. WordPress tillsammans med WooCommerce är med andra ord det perfekta verktyget för att skapa en snygg och trygg webbutik.
Tryggt & säkert
Med WordPress som CMS ser OOW till att din nya webbplats är trygg att besöka, säker att betala på och att den följer Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i hela EU. Kontakta oss för mer information.
Support & underhåll
När din nya moderna hemsida är lanserad och klar finns vi givetvis kvar och hjälper till. Vi bjuder dessutom alltid dig som ny kund med ny webbplats på 6 månaders support och underhåll.

OOW fixar hemsidan!

För dig som kund vill vi skapa trygghet och erbjuder därför förslag på webbdesign helt gratis!