logotyp
Uppdrag
Sökmotoroptimering
Vill ditt företag locka till sig kunder vid exakt rätt tidpunkt? Vi är SEO-specialister och hjälper er att fixa kunden och glida förbi konkurrenterna med topplaceringar på Google.
Sökordsanalys
När vi tagit fram er verksamhets viktigaste sökord för er produkt eller tjänst som kunderna kan använda sig av. Då vet vi även bättre vilken målgrupp vi ska rikta in oss på.
Resultat
Snart efter sökningar med era sökord kommer ni hamna i toppen på Google. Med fler besökare till hemsidan, ökad försäljning och minskad oro finns enbart ett par knapptryck bort.
Om OOW

Hemsida

Saknar ditt företag en hemsida eller är det kanske dags för en ny? Kontakta OOW för en kostnadsfri webbplatsdesign.
idlock mockup

Vår webbmodell

Med vår gedigna erfarenhet inom hemsidor har vi arbetat fram en väl beprövad modell som vi tillsammans med er checkar av bit för bit för att klara av alla delmål efter utsatt tid och budget. Det är självklart roligt med engagerade kunder som är med hela vägen i processen. Men känner ni att ni bara vill släppa allt ansvar och ta ett steg tillbaka tills allt blir klart går det också jättebra.
Dafgårds i Källby
01
Det börjar med ett möte
Allt kan starta med ett möte där vi får chansen att berätta mer om oss och vi får lära känna er som kund. Vi är extremt lyhörda och hör vad ni efterfrågar för hemsida samt ställer de rätta frågorna.
02
Förslag på webbdesign
Efter vårt första möte tar arbetet fart med webbplatsdesignen när vi vet mer om er verksamhet, målgrupp och ert syfte med satsningen på ny hemsida. När väl webbplatsdesignen är klar går vi igenom den tillsammans för att se vad som är bra och vad som behöver förbättras.
03
Webbdesign och utveckling
Efter att webbdesignen har blivit godkänd startar arbetet i WordPress. Ni får självklart vara involverade i projektet och lämna feedback. Eller så tar vi hand om allt, det bestämmer ni.
04
Uppladdning
Allting fungerar och det ser bra ut. Nu lanserar vi din nya webbsida.

WordPress hemsida

WordPress
WooCommerce
Support
Tryggt & säkert
I våra projekt använder vi WordPress för att bygga hemsidor. Det är världens mest använda publiceringsverktyg som redan från början har bra prestanda, god säkerhet, fin sökmotoroptimering, modern webbdesign och användarvänlighet. WordPress är mycket omtyckt av sökmotorn Google, så vill man hamna högt upp i sökresultaten är det smart att välja detta CMS.
Prova våra tjänster
Vi använder WordPress och WooCommerce när vi designar och bygger din hemsida med E-handel. E-handeln skräddarsys efter dina behov och designas för att tala till din målgrupp. Säkra betalningar med Klarna, kreditkort, Swish eller PayPal integreras efter önskemål. WordPress tillsammans med WooCommerce är med andra ord det perfekta verktyget för att skapa en snygg och trygg webbutik.
Prova våra tjänster
När din nya moderna hemsida är lanserad och klar finns vi givetvis kvar och hjälper till. Vi bjuder dessutom alltid dig som ny kund med ny webbplats på 3 månaders support och underhåll.
Prova våra tjänster
Med WordPress som CMS ser OOW till att din nya webbplats är trygg att besöka, säker att betala på och att den följer Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i hela EU. Kontakta oss för mer information.
Prova våra tjänster
oow logga vit
OOW Webbyrå är en modern webbyrå i Skövde som designar och skapar hemsidor i WordPress åt både små och stora företag. Vi uppskattas av våra kunder för det stora engagemang och det där lilla extra som gör oss unika mot våra konkurrenter.
pencilcogcartlaptop-phonemagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram